Lycka !



29.11.08

 

Först åkte jag , Amanda , Malin och Jennie och kollade lite på Donnum-Stegen. Vissa va otroligt bra ! :) Efter det tog vi oss till Allum. Käkade god tacos o sen kom Darin! <3 Lika bra som vanligt! ;D Fick tröjan signerad, kram och ett kort ! <3 

 

Darin - Dance



Nu är allt helt klart ! ;D
Magaluf 2009
med favoriterna



Nya albumet !

   I onsdags blev det bio med Malin. Käka god mat och kika runt i lite affärer. Helt plötsligt blev det ganska tajt med tid , vi va fortfarande inne på femman när klockan var 18.00 och bion börjde en halvtimme senare .. Gick inte ngn bra buss eller spårvagn .. Så det var bara till att gå/springa ! Hahah. O lite lost vart man ju , men vi hann ! ;D Filmen va grymtbra ! (: Det får vi allt göra om Malin ! <3 (:

    Från och med idag till och med nu på tisdag kan man lyssna på alla Darins nya låtar här ! Grymt bra !
http://www.myspace.com/darinofficial


Bild från MQ's julkamanj

   Imon ska jag nog eventuellt åka och kolla på donnumstegen! Skulle varit kul och se alla tävla ! (: Hoppas det blir av ! (:
På eftermiddagen ska ju jag , Jennie , Malin och Amanda åka till Allum och se Darin ! ;D

   Ikväll blir det nog till att rensa undan lite plugg , kanske även börja lite på min scrapbook som jag hade tänkt att göra , men får se om jag orkar och har lust ! Senare blir det iaf Idol ! (: Spännande nu - inte alls många kvar !


Bild : www.tv4.se

25 november 2008

Tisdag - oth <3 (: ska nog kolla på det snart (:
Darin ska komma till Göteborg på lördag redan ! ;D
Imon blire bio med Malin<3 , High school .  ! Det är väl nästan bara vi kvar som inte sett den , sega? Oja!



Takida - Reason To Cry

Jennie 17 ! <3

Grattis Jennie ! <3
Hoppas du fick en kanondag !


Magaluf sommaren 2009 ♥

   Tog inte bussen förrän kl 13.45 idag ;D Hade historia prov som gick som jag trodde , dvs inte alls bra! Det kommer väl fler tåg , och eftersom vår historialärare har ett litet annorlunda betygstänkande, som vi elever har fördel till,
ska det nog gå bra tillslut ändå (:
   Efter det ganska så misslyckade provet träffade jag de andra för att sedan gå och boka vår resa ;D Så nu är det alldeles strax fördigbokat, måste bara betala en liten summa i förskott o få några papper ifyllda av mina föräldrar , sen är det klart :)
Det bär av den 12 juni 2009 till Magaluf ! Wiie , ska bli såå kul !



Helgen.

I fredags va det trevligheter hos Jennie med dessa underbara människor ! ;D <3



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

På lördagen va det dags för Öppet Hus på skolan och efter det åkte jag och några till in till stan för att se
idolerna som har åkt ut (: Sedan gick vi och fikade , mkt trevligt (:


Idol-bilderna tagna av Elin ;)

Tisdag .

   Slutade 9:15 . Så denna regniga , gråa, trista tisdag har jag bara kollat på film o sovit . Det behövdes , men egentligen måste jag sitta och plugga histroria .. ;S Känner mig så omotiverad så det finns inte , men snart ska jag börja , snart.
   Imorgon blir det en lektion , dvs prov .. Sedan ska jag träffa dom bästa för att boka vår resa till sommarn <3 (: Hoppas allt går vägen bara ;D ska bli så sjukt skönt !


We Built This City On Rock N Roll                     / B                                                                                          


Lite allt möjligt.

Tjaa , ett tag sen nu. Har inte orkat bara ..

Ja , i måndags blev det klippning. Det behövdes äna ja.. Efter det två lektioner , soft !
   Tisdagen va helt okej den med .. På Ulfs lektion hade vi en uppgift som skulle vara klar på 1 timma och 10 minuter , det skulle vara en 12 sidig kinesisk vägg tidning. Hann precis i tid , tror vi hade 25 sekunder kvar innan deadline. Riktigt roligt faktiskt , men man hade ju lite smått panik innan man kom på vad man skulle göra ... Men jag och Jennie fixade det allt bra , ;D
  
   Vi ska ju ha öppet hus på skolan på lördag så då måste vi vara där , men vi är lediga på måndag ist :) gott! Sen fick jag reda på att jag börjar kl 8 på tisdag och slutar 9.15 , gaaaanska så soft där faktiskt ! Onsdag börjar jag 13 och slutar 16 , men om vi har tuur så kanske man börjar 14.30 ist ;D Väääldigt soft vecka , och det känns kanonbra ! ;D

   Pappa kommer hem imon igen o då blir det till att köra mkt bil ! Ska ju ha min första billektion med trafikskolan på måndag, känns en aning pirrigt!

Nä , nu måste jag dra . Ska till Marcus snart <3



Fredag.

KanonFredag (:
Först va det skola till halv ett , efter det förljde Jennie, Malin och Pernilla med mig till DittKörkort för att köpa en bok som jag va tvungen att ha nu när jag snart ska börja köra. Efter det drog vi till Evitas för att käka god pizza (: Satt där i någon timma eller två o bara tjötade (: Sen bar det av hem till Jennie för att kolla film o sedan Idol (: Det blev ju kladdis o godis såklart också! Tack för en riktigt bra kväll flickor ! <3


Malin gillar grädde , ja ! ;D

Cher - Save Up All Your Tears

Obama

Barack Obama vann valet ! Mkt bra tycker jag ! (:



Darin

   Såg precis att jag kan gå på 3 signeringstillfällen , inte 2 ;D Kan bli lite tajt mellan den i Stenungsund och Göteborg bara , men det löser sig ;D Kanske kan åka med i Darins bil ? ;P Hhaha.

FLASHBACK-SIGNERINGAR

13/12 Etage Köpcentrum, Överby, Trollhättan kl. 12.00
14/12 Stenungsund kl 13.30
14/12 Liseberg Jul-Lotta kl. 16.00

Skolan,

   Sitter nu i Ulfs sal och redigerar lite bilder som ska vara med i en serie stillbilder som jag ska redovisa nästa vecka .
Börjar om en halvtimme igen med bild. Lite småsegt sådär med bild i tre timmar .. Hoppas att jag ska bli klar snart med min tavla ;D
   När jag kommer hem ska jag räkna lite matte , så jag inte halkar efter med en ggn ;P
Just det ja, tisdag igen vilket betyder OTH ;D Wiiie , hade jag alldeles glömt bort !


MQ

Julens hetaste ansikten
Darin och Nina Persson blir MQ:s julmodeller



Kul att Darin ska vara med iår igen ! ;D


03.11.08

Sitter hemma och gör ingenting (: Gött äre !
Bussen går inte förrän om en timma , gottgott (:
Har bara matte idag, rätt soft. Hade ju prov precis innan lovet så det kanske man får tillbaka idag . Börjar väl på nytt kapitel också , denna ggn ska jag verkligen hänga med så det inte blir så jobbigt i slutet (:

Om exakt en månad släpps Darins nya album ; Flashback        Wiiie ;D <3
03.12.08



Darin - Run away

AA.

Ändå lite gott att man börjar halv tre imon ;D Lagom start efter lovet ;D
 

 
Lite bilder från öppethus i april (:

Nu blire Andra Avenyn;D



Söndag

Slapp söndag som alla andra söndagar.
Lite plugg o städning.
Tog även en promenad bort till Jennie, för att hämta moppen.
Vi passade på att fotade lite också (:





Mötley Crüe - Angela

Hos Malin (:

Halloweenparty hos Malin ! (:



<3

Grattis Jennie 17 år !

Grattis ! <3 ;D



Hoppas du fick en jättebra dag ! <3

Fredag

   Fredag - Vaknade kvart i tolv , käkade frukost o sen drog jag hem till Jennie. Vi skulle baka till Jennie som vi skulle hem till senare. Det blev kladdkaka och en extra smet till oss , muuums!
   Senare bar det av hem till Jennie som sagt. Mötte Sandra o Elin på busshållsplatsen o sen gick vi hem till Jennie i kylan! Det var svinkallt verkligen! Uschusch.
   Väl hemma hos henne gömde vi oss så hon inte skulle se oss när hon kom innanför dörren. Vi hade kameran i beredskap o så hoppade alla fram o ropade grattis! Så sjukt kul o se hennes min och att Sandra o Lina hade fixat allt detta utan att Jennie hade fattat ngt ! :D Tack för en kanonkväll ;D<3

Lite bilder från kvällen (:







RSS 2.0